alone - komentarze |
"Na koniec wakacji słów kilka" - czyli jednym słowem podsumowanie. Perspektywa 2 miesięcy. Wrażenie mozolnego przemijania czasu. Przecież jeszcze tyle zostało. Niestety coraz szybszy najpierw to maratończyk czas przerodził się w błyskawicę sprintera. I tylko na ustach pozostaje jedno pytanie. Nie będę go nawet przytaczać, bo to rutyna każdych wakacji. Każdych. Ambitne cele postawione sobie jeszcze przed końcem roku szkolnego nie poznały w 100% poczucia spełnienia. Może to i lepiej. Przynajmniej został czas na odpoczynek i odrobinkę przyjemności. Lipiec minął leniwie, a zarazem bardzo imprezowo. Chill out |
|
Tak napisali inni: |
31.08.2005 :: 15:45 :: ns3.netten.pl Siostra się zastanawiałam czy gdzieś wchłonęła Cię czarna dziura czy jak:d a z postanowieniami wakacyjnymi-to chyba każdy tak ma, ja co rok mam bardziej ambitne plany..i im mniej się ich trzymam tym lepsze mam wakacje:DD |
30.08.2005 :: 22:04 :: chw52.neoplus.adsl.tpnet.pl Twój blog zasłóguje na pożądną ocenkę. ja ją zapewnie. Zapraszam na ocenki moootylka . Masz szanse. Nie jesteś ciekawa co inni myślą o twoim blogu? PRZEKONAJ SIĘ. Uczciwie oceniamy blogi |
30.08.2005 :: 20:42 :: ayg66.internetdsl.tpnet.pl Hejka! Fajny blog!Będę tu zaglądać, zapraszam do mnie www.inna.talk.pl |
Talk.pl :: Wróć |